Staedtler - East Gate Mall
Назад

Staedtler

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.staedtler.mk

Социјални мрежи:

Спеицијализирана премиум продавница за професионални инструменти за цртање и пишување, Иновативни Училишни производи и Креативен асортиман за професионални и хоби артисти од брендот STAEDTLER за кој сме застапници од 1993г.

За прв пат во нашата продавница во EGM ќе бидат претставени едни од најбараните премиум брендови за професионални и хоби артисти “SCHMINCKE” , “KREUL

“Нашата огромна палета на премиум креативни и професионални производи нема да биде само придружник за сите возрасни групи кои сакаат да ги оживеат своите креативни идеи, туку ви нудиме и доживотен извор на инспирација кој ќе го најдете во нашата продавница.

Ве повикуваме да зачекориме заедно во светот на креативноста и иновативноста. Ние во Еуро Данвест STAEDTLER веруваме дека Креативноста ги прави луѓето да бидат посреќни и порелаксирани. СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ ЗА КРЕАТИВНОСТА ВО СИТЕ ВАС !