Prenatal - East Gate Mall
Назад

Prenatal

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.prenatal.com/

Prénatal SpA пристигнува во Италија со својата прва продавница во Милано во 1963 година. Со повеќе од 50 години историја, таа стана референтна марка за сите мајки.

Prénatal Spa е дел од Prénatal Retail Group и е присутен во Шпанија, Португалија и Грција.

Во богатиот асортиман на најдобрите брендови во светот на грижата за деца, тој комбинира широк спектар на техничка облека за новопечени мајки и „прилагодена“ облека за бебиња и деца: сите ексклузивни креации под брендот Prénatal.

Мрежата на продавници „Prénatal“ нуди наменски услуги како што се: Vip картичка, Мајки состаноци, Список за родени, Мајчин инфо, катче за нега и простор за релаксација.