Mega Mobile - 5G Store - East Gate Mall
Назад

Mega Mobile – 5G Store

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://megamobil.mk/

Социјални мрежи:

Во Мегамобил – 5G Store, ние создаваме задоволство на нашите клиенти секој ден со најдобар сооднос помеѓу квалитетот и цената и одличен совет. Ние градиме на препознатливи добри услуги, ја продолжуваме 20-годишната традиција на успешен бизнис и го отвораме патот кон иднината со нови идеи.