Gentli Shoes - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Gentli Shoes

Gentli Shoes

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://gentli.com/

Телефон:

070/357-375

Социјални мрежи:

НАШАТА ИСТОРИЈА Наследена со посветеност од две генерации, приказната на Гентли Шулс е нарација помеѓу љубовта кон трговијата и најкористените превозни средства на човештвото – чевелот. Шкелзен и Сузана Доми одлучи да влезе на пазарот за чевли со отворање на првата продавница во 1991 година. Првично фокусирана на кожа, Gentli Активноста на чевли се развиваше со непредвидливи чекори, ставајќи ја компанијата брзо на чело позиција на пазарот за чевли во Косово. Со мисија да „додадеме вредност на животот на нашите клиенти“ преку понуда Европски квалитетни чевли, создадовме простор за соработка со најпопуларните светски брендови: “Кларкс”, “Vagabond”, “Steve Madden”, “Bronx”, “Puma”, “Buffalo”, “Ambitious”, “US Polo”, “Vizzano” итн, кои ги претставуваме исклучиво во Косово, Албанија и Македонија.