ELO - East Gate Mall
Назад

ELO

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.elo.mk/

Социјални мрежи:

ELO.располага со ексклузивна линија на стилски производи од органско потекло, вклучувајќи детска гардероба и аксесоари. Нашите производи се направени од материјали од природно потекло што овозможува кожата на вашето дете да дише и да е заштитена. Колоритни, разиграни и уникатни се моделите на брендот ELO., но исто така неверојатно удобни и пријатни. Вистиски избор за модно совесните потрошувачи.