Chica Cafe - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Chica Cafe

Chica Cafe

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

070/575-029

Социјални мрежи:

Нов урбан коцепт на кафетерија и бар. Пронајдете го Chica Caffe на Caffe Avenue на приземје.