Carter's - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Carter’s

Carter’s

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://krs.mk/brand/carters/

Телефон:

075/343-513

Социјални мрежи:

Carter’s е водечки бренд на детска облека денес во Соединетите Американски држави.
На кој им веруваат генерации семејства, Carter’s создава целосен опсег на слатки, квалитетни бебешки и детски облеки, подароци и додатоци кои задаваат насмевка на детските лица уште од 1865 година.