Carnival - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Carnival

Carnival

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://carnival.mk/

Телефон:

070/357-372

Социјални мрежи:

Карневал е продавница за модни чевли по пристапни цени. Карневал има широка палета на чевли и додатоци за мажи и жени, кои нудат колекции погодни за секоја сезона. Карневалот се одликува со различни брендови, вклучувајќи ги и англиските брендови како што се Кедо и Бетси; Бразилски брендови како “Actvitta”, “Beira Rio”, “Moleca” и американски брендови заедно со “SKECHERS” и многу други.