Bloom - East Gate Mall
Назад

Bloom

Отворено секој ден

Спрат:

Телефон:

070/328-215

Концептниот бутик на Bloom Parfumery прикажува извонреден талент за парфеми од целиот свет. Ние сме трговци авантуристи кои го бараме светот за да ги привлечеме најзабавните и најдобро направените мириси за љубопитните сетила.