Barcino Tours - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Barcino Tours

Barcino Tours

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://barcino.travel/

Телефон:

02/3290-590

Социјални мрежи:

Туристичката агенција Barcino Tours е основана во 2003 година. Во изминатите осумнаесет години се етаблиравме како една од водечките агенции во Србија во областа на организација на туристички патувања.

Денес сме модерна агенција со четиринаесет филијали, во Белград, Нов Белград, Нови Сад, Крагуевац, Врњачка Бања, Лесковац и Ниш. Сертификатите од корисниците на нашите услуги ни даваат право да се сметаме за искусен и сигурен организатор на патувања во земјата и странство. Со текот на времето, ние сме специјализирани за грчкиот и бугарскиот брег, сместување на гости во Врњачка Бања, индивидуални патувања, дестинации на долги релации, организација на студентски и студентски екскурзии и рекреативни часови, летни школи за јазици низ светот…

Туристичката агенција Barcino Tours има лиценца OTP 453/2020 A25 од 02.12.2020 година.