мај 2021

ТИНЕКС отвора модерен хипермаркет во Ист Гејт Мол

СЕ ОТВОРА ПРВ ТИНЕКС ВО РАМКИ НА ТРГОВСКИ ЦЕНТАР од октомври оваа година, кој ќе претставува иновативна комбинација од Супер Тинекс и Деликатесен Тинекс. ТИНЕКС хипермаркетот претставува сосема ново маркет искуство, ќе биде естетски унапреден, модерен и дигитализиран маркет за самоуслужување каде ќе има севкупна понуда за дневна потрошувачка, 30.000 внимателно избрани производи од македонски и светски производители во различни категории. Покрај вообичаениот асортиман ќе има автентично изведени оддели за органска храна, пиљара, месарница, рибарница и пекара.

ТИНЕКС ХИПЕРМАРКЕТ е единствениот маркет во трговскиот центар и ќе се простира на 2.000м2 со што се вбројува во тн. анкори, клучни закупци во трговскиот центар, и ја комплетира понудата на продукти и услуги за посетителите кои освен за шопинг и забава, доаѓаат за неделно пазарување.

КОСМО ќе се простира на 300м2 на главниот булевар, со елегантно изведена продавница во француски еклектичен стил, каде ќе се понуди козметика, парфеми и накит од врвните светски модни куќи.

Цветанка Христовска, бренд директор на компанијата Тинекс, ги предаде нацртите за Тинекс хипермаркет и Космо на Александар Тасевски, координатор на големи закупци и лидер на групата тенант координатори во Ист Гејт Мол изјави: ,,За ТИНЕКС беше предизвик да се биде дел од најголемиот регионален трговски центар. ТИНЕКС има иста визија и дели исти вредности со ИСТ ГЕЈТ МОЛ. Успеавме да направиме нов креативен концепт со нова понуда и уште поквалитетна услуга, а инспирацијата ни се секогаш клиентите. Со отворање на овие 2 продавници, Тинекс овозможува 60 нови работни места”.

 

новости

Слични новости

...
,,СОЗДАДОВМЕ РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР СО СВЕТСКИ БРЕНДОВИ”

Eксклузивно интервју со Игор Давков извршен директор на Ист Гејт Мол, и Влатко Богоевски извршен директор на “Cushman&Wakefield/FORTONMKA“ (ексклузивен лизиг агент на Ист Гејт Мол)

...
CINEPLEXX СО НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Водечкиот синџир на кинa во Југоисточна Европа инвестира 5 милиони евра во својата најнова локација во трговскиот центар Ист Гејт Мол во Скопје. Кино групацијата CINEPLEXX ја започна изградбата на својата втора локација во Скопје. Церемонијата се одржа во четвртокот, на 15 јули, во новиот трговски центар „Ист Гејт Мол“ каде што членот на Управниот […]

...
Интервју со Проф. д-р Мишко Ралев - UACS

Имавме чест да разговараме со Проф. д-р Мишко Ралев од факултетот за архитектура на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (UACS).

...
СОВРЕМЕНА ИНФРАСТРУКТУРА СЕ ЗАВРШУВА ВО РЕОНОТ ОКОЛУ СКОПЈЕ ИСТ ГЕЈТ

Прес со Градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски и Извршниот Директор на Скопје Ист Гејт, Игор Давков.

...
Fashion Group со 8 нови брендови во Ист Гејт Мол

Mодниот лидер во нашиот регион ,,FASHION GRОUP” доаѓа во Ист Гејт Мол со сите свои трговски марки и отвора осум нови проекти на реномирани интернационални брендови,

...
The Athlete’s Foot влегува во Македонија, токму во East Gate Mall

Светски реномираниот THE ATHLETTHE'S FOOT кој припаѓа на групацијата Интерспорт за прв пат доаѓа во Македонија преку Ист Гејт Мол и ќе претставува големо освежување за љубителите на спортот.