март 2021

NEPTUN is the leader of innovative technology in East Gate Mall

NEPTUN, the leader in innovative technologies and white goods in Macedonia, opens its 26th location as a “flagship” store in East Gate Mall. The store will cover 1500 m2 and will be located in a strategic location close to the main square in the shopping center, that can be easily reached by car for easier transportation of purchased products.

Goran Panzov, Regional Manager of NEPTUN, officially handed over the complete project documentation to Natasha Apostolov, Leasing Manager at East Gate Mall, making it one of the first tenants to start arranging their premises.

According to Goran Panzov: “We are starting the fit-out process now because a complex project for a store of 1500 m2 takes a minimum of 6 months.” As a leading chain of stores for innovative technology and white goods in Macedonia, we are honored to be part of the largest shopping center in the region. The presence in the East Gate Mall brings us great visibility and a high frequency of customers. Neptun store will be the bearer of the modern image and will exhibit the most innovative international brands of technology and white goods for all consumers.

Natasha Apostolov said that East Gate Mall announces the official opening to be this fall season, and that more than 90% of the total area of the mall has already been leased. At the moment, the tenants are working intensively on the project documentation, and with the tenants who have rented space over 500 m2, the process of handing over the premises has started, so that these tenants are already starting to perform the works.

новости

Слични новости

...
,,СОЗДАДОВМЕ РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР СО СВЕТСКИ БРЕНДОВИ”

Eксклузивно интервју со Игор Давков извршен директор на Ист Гејт Мол, и Влатко Богоевски извршен директор на “Cushman&Wakefield/FORTONMKA“ (ексклузивен лизиг агент на Ист Гејт Мол)

...
CINEPLEXX СО НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Водечкиот синџир на кинa во Југоисточна Европа инвестира 5 милиони евра во својата најнова локација во трговскиот центар Ист Гејт Мол во Скопје. Кино групацијата CINEPLEXX ја започна изградбата на својата втора локација во Скопје. Церемонијата се одржа во четвртокот, на 15 јули, во новиот трговски центар „Ист Гејт Мол“ каде што членот на Управниот […]

...
Интервју со Проф. д-р Мишко Ралев - UACS

Имавме чест да разговараме со Проф. д-р Мишко Ралев од факултетот за архитектура на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (UACS).

...
СОВРЕМЕНА ИНФРАСТРУКТУРА СЕ ЗАВРШУВА ВО РЕОНОТ ОКОЛУ СКОПЈЕ ИСТ ГЕЈТ

Прес со Градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски и Извршниот Директор на Скопје Ист Гејт, Игор Давков.

...
ТИНЕКС отвора модерен хипермаркет во Ист Гејт Мол

TINEX го отвора наесен својот прв хипермаркет во склоп на трговски центар, токму во Ист Гејт Мол. TINEX HYPERMARKET ќе биде главниот маркет во трговскиот центар со површина од 2,000 m2.

...
Fashion Group со 8 нови брендови во Ист Гејт Мол

Mодниот лидер во нашиот регион ,,FASHION GRОUP” доаѓа во Ист Гејт Мол со сите свои трговски марки и отвора осум нови проекти на реномирани интернационални брендови,