ZINI RADHËN PËR ZBRITJE NË EAST GATE MALL! - East Gate Mall
?>

ZINI RADHËN PËR ZBRITJE NË EAST GATE MALL!

image of the store

Vizitoni East Gate Mall dhe vishuni nga koka te këmbët me pjesët tuaja të preferuara me çmimet më të mira. Këtu të pret pazari dhe zbritjet deri në -50%.

Tani mund të filloni të provoni stile të reja, kombinime të modës dhe të harroni të gjitha rregullat. Jini të guximshëm, autentikë dhe të përjetshëm.

Në qendrën tonë, moda bëhet frymëzimi juaj, ndërsa stili bëhet arma juaj më e fuqishme.

Një qendër tregtare për gjithçka.

Shitje në mes të sezonit:

 • XYZ – deri në 30% të produkteve të markuara deri më 31.05.2024
 • Sport Vison – deri në 50% të produkteve të markuara deri më 31.05.2024
 • Nike – deri në 30% të produkteve të markuara deri më 31.05.2024]
 • Buzz – deri në 30% të produkteve të markuara deri më 31.05.2024
 • Sport Reality – deri në 50% të koleksionit pranverë/verë deri më 31.05.2024
 • Under Armour – deri në 40% të koleksionit të ri deri më 31.05.2024
 • Beo Sport – deri në 30% të koleksionit të ri
 • Kick & Heelz – deri në 30% të koleksionit të ri
 • Prima Optics – deri në 50% të markave të përzgjedhura deri më 15.06.2024
 • Zia – 15% zbritje të gjithçkaje deri më 14.06.2024
 • Dioptra Optics – deri në 70% zbritje
 • Neptun – oferta speciale
 • Këpucë zyre – oferta speciale
 • Cosmo – oferta Speciale
 • Ozdilek – oferta speciale
 • Armani Exchange – oferta speciale
 • Tesenis – oferta speciale
 • Intimisimi – oferta speciale
 • Calzedonia – oferta speciale